Mikkolan talli,Anttola

N.20 km Mikkelin keskustasta, hyvän tien varrella oleva pieni maalaistalli. Tule ja ihastu!

Mikkola

Olen Anna, tallin omistaja ja yrittäjä vuodesta 2019 lähtien. Olen yritystoiminnan polkaissut käyntiin kahdella tuolloisella suomenhevosellani. Tuolloin palveluihin kuului talutusratsastusta, mutta kysynnän vuoksi laajensin toimintaa tuntitoimintaan, leireihin sekä vuokraus- ja tallipaikkoihin. Unohtamatta talutusratsastusta. Omaan vankan kokemuksen hevosten parissa, omia hevosia minulla on ollut lähes 20 vuotta sekä säännöllisesti ratsastusta olen harrastanut koko ikäni. Olen kannustava ohjaaja, koen että palautteen voi antaa myös rakentavasti ilman, että ratsastaja kokee olonsa epäonnistuneeksi. Harrastan myös lenkkeilyä hevosharrastuksen lisäksi. Perheeseen kuuluu poikani, mieheni sekä 2 koiraa. 

Olen suorittanut ohjaajan tutkinnon, sosiaali-ja terveysalan sekä palveluvastaavan tutkinnon. Tallimme on Tukes:n tarkistama talli.  


Meillä hevoset asuvat pihatossa, mutta myös muutama karsina löytyy. Käytössämme on uusi aidattu kenttä, talvisin myös valaistu. Tilaa on reilusti tuntien pitämiseen kentän koon vuoksi. Ryhmissä max. 5 hlö. Meillä on kivat, rauhalliset maastot. Osallistumme säännöllisesti halukkaiden kanssa kisatoimintaan ja järjestämme itsekin tapahtumia sekä kisoja. 

Ota yhteyttä

Anna Pettinen
044-5688585.

Ota yhteyttä
 

Tule käymään 
Seppäläntie 82 52100 Anttola 

Soita meille
044-5688585

Sähköposti
pettinenanna@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!